Service

Wilt u een storing melden of heeft u andere vragen over uw koffiemachine? Neemt u dan contact op met onze technische service afdeling op nummer 026-3842180. Zij kunnen u meteen helpen. Veel storingen kunnen wij op afstand al verhelpen via telefoon en internet. Indien er onverhoopt toch een servicemonteur bij moet komen zorgen wij dat deze snel bij u op locatie is om de storing te verhelpen.

Het is ook mogelijk om de storing online te melden. Indien u een Technische Service Overeenkomst (TSO) met ons heeft afgesloten, dan beschikt u reeds over een login hiervoor. Kunt u deze zo gauw niet vinden, belt u dan met bovenstaand nummer.

Werking Technische dienst

Caffè dit Mauricio beschikt over een eigen professionele technische dienst. Op iedere plaats in Nederland kunnen wij snel aanwezig zijn om storingen of andere problemen met uw koffiemachine snel en vakkundig op te lossen. Onze technici kunnen in 99% van de gevallen ter plekke ieder probleem meteen verhelpen.

De helpdesk is bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag 08.00 uur en 17.00 uur. Mocht de helpdesk er op afstand niet uit komen dan streven wij ernaar om, wanneer uw automaat geen koffie uitgeeft, binnen 24 uur een servicemonteur ter plaatsen te hebben om de storing te verhelpen. Uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur

Technische Service Overeenkomst (TSO)

Bij de plaatsing van een koffiemachine sluiten wij met u een Technische Service Overeenkomst af.

De TSO omvat 1 x per jaar een onderhoudsbeurt en het verhelpen en repareren van eventuele storingen aan de betreffende (koffiezet-) apparatuur. Dit is inclusief manuren, voorrijkosten en de daarbij eventueel benodigde onderdelen. Uitzondering zijn onderdelen die bij normaal gebruik een machineleven mee kunnen. Bijvoorbeeld, koffie- of theefilter, verlichting, glasplaat, sleutels en sloten, ingrediëntencontainers, emmers en lekbakken, deurtjes en geldbakken.